Het aanbod van IMPACT

Ontdek het veelzijdige personal training aanbod van IMPACT in Nijmegen

 

Bereik je doelen met ons uitgebreide aanbod

Personal training

Elk persoon heeft een andere doelstelling als het gaat om het nastreven van een gezonde levensstijl; afvallen of juist aankomen, spieren verstevigen, fitter worden, conditie verbeteren, verminderen van klachten of mentaal sterker worden.

Small group training

Maak kennis met een leuke en dynamische training in een kleine groep. Samen met één van onze fitness trainers traint u uw hele lichaam op een veilige manier.

Nutrition coaching

Naast sporten en meer bewegen hoort bewust eten en de juiste voeding bij een gezonde levensstijl. Samen met jou gaan wij aan de slag om een gezond eetpatroon en gezond gedrag aan te leren.

Bedrijfsfitness

Bij ons kan ieder bedrijfslidmaatschap op maat worden samengesteld. Zo sluit het bedrijfslidmaatschap naadloos aan op de wensen. Benieuwd of IMPACT een bedrijfslidmaatschap voor jouw organisatie kan samenstellen?

Strong Viking

Bij ons zijn teamwork, doorzettingsvermogen en plezier essentieel. Jaarlijks gaan we de uitdaging van de Strong Viking run aan. Het draait niet om een wedstrijd, maar om een uitdagende ervaring waarin we samen lachend obstakels trotseren.

Events

Jaarlijks organiseren we een scala aan sportgerelateerde events, toegankelijk voor zowel leden als niet-leden. Laat je inspireren door onze diverse activiteiten variërend van uitdagende competities tot het versterken van onze community in een gezellige sfeer.

Sportmassage

Ontdek de voordelen van onze deskundige sportmassage, ontworpen om jouw prestaties te verbeteren en herstel te bevorderen. Onze ervaren sportmasseur biedt een op maat gemaakte benadering om blessures te voorkomen en jouw lichaam optimaal te laten functioneren, zodat je vol vertrouwen kunt blijven bewegen.

Project IMPACT

Bouw aan een nieuw fundament voor een krachtig leven met persoonlijke transformatie aan de hand van onze 3 pijlers; Body, Mind en Lifestyle. Combineer fysieke training met coaching die excuses omzet in een krachtige mindset.

Small Group Kickboksen

Een kleine groep zorgt voor meer aandacht voor jou. Krijg les van ervaren trainers en leer de juiste technieken.

HIT Training

Maak kennis met onze HIT trainingen en verbrand sneller calorieën in 30 minuten! Daarnaast werk je aan je conditie, kracht en performance.

Wat onze leden zeggen

“IMPACT was mijn de stok achter de deur, een klankbord en eye-opener. Ik ben nu meer gefocust, treed zowel privé als zakelijk krachtiger op, ben fitter én 12 kilo lichter!”

– Wieneke

“Verlies van 15k en en een levensstransformatie: mijn reis naar vitaliteit bij IMPACT!”

– Fabian

“-21 kilo, energieker en meer zelfvertrouwen.”

– Maaike

“14,4 kilo lichter, meer zelfvertrouwen en meer energie na een lange dag werken!”

– Nick

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven!

 
Klik op de onderstaande knop en ontvang meer informatie over onze Gratis Intake.

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

 

Alles van Personal training tot Nutrition coaching bij IMPACT

Met ons uitgebreide aanbod zijn we al meer dan 15 jaar de experts op het gebied van fitness, gezondheid en ontspanning in Nijmegen. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: Personal training, Small group training, Nutrition coaching en meer! Ons ervaren team staat altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden.

Maak vrijblijvend kennis met IMPACT en vraag een Gratis Intake aan of doe de Online Lidmaatschapstest. voor een persoonlijk aanbod. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden, we zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.